Bitcoin-osakkeet vs. Bitcoin – parhaiten esiintynyt paljastettu

Kuinka bitcoin on menestynyt verrattuna bitcoin-osakkeisiin tänä vuonna – ja mikä omaisuusluokka on parempi sijoitus sekä härän että karhun aikana?

Bitcoin on kokenut härkämarkkinat vuonna 2020, kun Bitcoin Future hinta on noussut 49% 7197 dollarista 11 818 dollariin 1. tammikuuta 2020 lähtien. Vaikka Bitcoin-hinnankorotus on ollut odottamaton jokaiselle, joka on sijoittanut todellisiin bitcoin- tai bitcoin-johdannaisiin, on vuoden 2020 voitot ovat olleet samoja niille, jotka sijoittavat laajempaan Bitcoin-sektoriin – ns. ‚bitcoin-osakkeisiin‘.

Mitkä ovat Bitcoin-varastot?

Kun bitcoin alkoi saada vetovoimaa yleisön silmissä saavutettuaan ensimmäisen dollarin markan ensimmäisen kerran vuonna 2013, yhä enemmän bitcoin-aloittajia syntyi kehittämään tuotteita ja palveluita, jotka hyödyntävät Bitcoin-verkkoa. Joillakin näistä yrityksistä oli lopulta IPO ja niistä tuli julkisesti noteerattuja yrityksiä.

Nykyisin julkisesti noteeratut bitcoin-yhtiöt osallistuvat bitcoinien louhintaan, maksuihin, sijoituksiin, neuvonta- ja kehityspalveluihin.

Tässä analyysissä tarkastellaan viiden bitcoin-varaston koria ja vertaa niiden hinta-laatusuhdetta bitcoin-hintakehityksen kanssa 1. tammikuuta 2020 lähtien.

Valitsemiemme osakkeiden joukossa ovat Square, Overstock, HIVE Blockchain Technologies, BTCS ja MGT Capital Investments. Nämä yritykset hyötyvät suoraan ja epäsuorasti bitcoin-arvon noususta, ja siksi ne on valittu tähän analyysiin.

Vaikka joukko julkisesti noteerattuja yrityksiä on mukana blockchain-tekniikoiden kehittämisessä, valitsemamme viisi osaketta keskittyvät enemmän bitcoiniin kuin blockchainiin yleensä

Square Inc on matkapuhelinmaksualan yritys, jonka Twitter-toimitusjohtaja Jack Dorsey ja Jim McKelvey perustivat vuonna 2009, jotta käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa maksuja älypuhelimellaan. New York Stock Exchange (NYSE) -listalla oleva Square ilmoitti vuonna 2017 bitcoin-tuesta ja nyt kaikkien 50 Yhdysvaltain osavaltion käyttäjät voivat ostaa ja myydä bitcoineja Cash App -sovelluksensa kautta. Square (SQ): n markkina-arvo on 67,6 miljardia dollaria.

Overstock on verkkokauppias, joka on hyväksynyt bitcoin-maksutavan vuodesta 2014. Siitä lähtien NYSE-pörssiyhtiö on ajautunut yhä enemmän blockchain-toimialaan käynnistämällä oman pääomasijoitusyksikön, Medici Venturesin, ja lanseerauksen. arvopaperikaupan tZERO-alustasta. Loppuvuodesta 2018 Overstockin toimitusjohtaja ja bitcoin-puolustaja Patrick Byrne kertoi aikovansa myydä vähittäiskaupan liiketoimintaa menemään „all in“ -salaukseen ja tZERO-tunnuksen suorituskyky vuonna 2020 on ollut erittäin positiivinen. Overstockin (SQ) markkina-arvo on 3,79 miljardia dollaria.

HIVE Blockchain Technologies on Toronton pörssissä noteerattu bitcoin-kaivosyhtiö, joka perustettiin vuonna 2017. Strategisen kumppanuuden kautta Genesis Miningin kanssa HIVE perusti bitcoin-kaivostilat Skandinaviaan. Bitcoin-kaivostoimintaan keskittyvänä yrityksenä osakekurssi osoittaa korrelaation bitcoin-kaivostoiminnan kannattavuuden ja bitcoin-hinnan kanssa. HIVE Blockchain Technologies (HIVE) -markkina-arvo on 184,75 miljoonaa dollaria.

BTCS on yhdysvaltalainen yritys, joka väittää keskittyvänsä blockchain-sovellusten ja digitaalisten valuuttaratkaisujen kehittämiseen. BTCS sijoittaa myös suoraan salaustekniikkavaroihin, kuten bitcoiniin (BTC) ja Ethereumiin (ETH). BTCS Inc (BTCS) on pieni osakekanta, jonka markkina-arvo on 7,66 miljoonaa dollaria.

MGT Capital Investments on yhdysvaltalainen bitcoin-kaivosyhtiö, jonka perusti
kyberturvallisuusasiantuntija ja vokalinen bitcoin-puolustaja John McAfee . Pörssiyhtiöllä on tällä hetkellä digitaalisen valuutan louhintatilat Washingtonin osavaltiossa ja Coloradossa, ja se on yksi Yhdysvaltain suurimmista bitcoinikaivostoimittajista. MGT Capital Investments (MGTI) on pieni osakekanta, jonka markkina-arvo on 10,41 miljoonaa dollaria.

Bitcoin vs Bitcoin -kanta: Tiedot

Tämän analyysiajankohtana bitcoinin tuotto on 49 prosenttia ja yhden BTC: n hinta on 11 818 dollaria.

Bitcoin (BTC) -tuottojen ja bitcoin-osakkeiden tuottojen vertailemiseksi olemme luoneet yhtä painotetun viiden osakekannan korin, ja olemme jättäneet huomiotta valuutan nimellisarvon (koska yhtä osakkeista ei ole listattu Yhdysvaltain dollareissa) ja markkina-arvoa analyysissamme.